Als een rots

Rots

Als een rots

In deze bijzondere tijd van grote Verandering willen we jullie graag steunen en het vertrouwen geven wat je nodig hebt.

De Aarde heeft veel verandering doorgemaakt, maar geen enkele verandering is in zo’n hoog tempo doorgevoerd als de huidige.

Dat zorgt voor verwarring bij velen, en dat is zeer begrijpelijk.

Bouwstenen van de maatschappij vallen na elkaar als dominostenen om. Wat eerst duidelijkheid en zekerheid gaf valt om. Je zekerheid valt daarmee misschien ook weg. Het is een lastig proces, maar zo noodzakelijk. Pas nadat alles is omgevallen kunnen we weer gaan bouwen aan een Nieuwe Samenleving, een Nieuwe Wereld. En die Nieuwe Wereld is nodig om verder te kunnen. Oude fundamenten worden zichtbaar, de onechte, oneerlijke en onzuivere elementen zullen niet meer worden geaccepteerd. Het is tijd voor een leven in een Nieuwe Wereld, gebaseerd op echtheid, zuiverheid, Liefde en verbinding!

Voor jou, die misschien wankelt te midden van de omvallende dominostenen, willen we zeggen: blijf bij jezelf en blijf overeind.

Neem de tijd voor jezelf, stem je af op je kern, op je hart en voel wie jij werkelijk bent, met jouw Liefde en jouw kracht. Vind hier de zekerheid en de kracht die jij nodig hebt. Verbind je via je voeten met de Aarde, en sta als een rots.

Hoe hard het ook waait en stormt: jij staat als een rots.

Ook in de energie zijn de stormen nodig, er wordt veel oude ballast opgeruimd, wat een opschonend effect heeft op de Aarde en op de mensen.

Wellicht voel je de onrust tijdens zo’n storm. Blijf dan binnen, trek je terug in je zelf en voel je als een rots overeind staan.

Veel is al geschreven over deze Transformatie, veel Boodschappen van Liefde ook. Weet dat er nu een versnelling gaande is, die uiteindelijk zal zorgen voor een grote verbetering.

Creëer in jouw gedachten een liefdevolle Nieuwe Wereld, en keer hier naar toe in tijden van storm. Vul je met Licht en Liefde, en je zult staan als een rots.

In Liefde zijn wij verbonden,

Maria Magdalena.

Reacties zijn gesloten.