De Ankh

De Ankh

Wat is een Ankh?

De Ankh is een kosmisch instrument wat al duizenden jaren bestaat, en in Egypte werd gebruikt. Hij werd de Levensstaf genoemd, en

kan je leven verbeteren, door fysieke heling en door mentale en psychische heling.

De Ankh heeft meerdere functies die ik hieronder bespreek.

Op 3 april 2022 is er een bijeenkomst gewijd aan de Ankh.

Een fijne dag met collega therapeuten van de Malva opleiding, waarin we elkaar na lange tijd weer treffen en veel informatie uitwisselen.

De locatie is werkelijk prachtig, het klooster Samaya in Werkhoven. Gelegen tussen de weilanden en de bespoten fruitbomen.

We openen de dag met een meditatie, waarin een sterke energetische verbinding ontstaat met alle aanwezigen en afwezigen, een verbinding vanuit het hart.

Na een rustige loopmeditatie voelen we ons meer gegrond.

Er volgt een lezing die al jaren geleden is overgedragen, met de wijsheid van de meesters.

In de middag luisteren we naar een bevlogen en zeer liefdevolle boodschap van meester Ankhmania, dé meester van de Ankh, de levensstaf. Deze boodschap is jaren geleden gechanneld door de oprichter van Malva Opleiding, Lex Persoon. Voor meer informatie over Malva Opleiding: zie de website https://www.malva-opleiding.nl/

Metershoge Ankh.

Heel lang geleden was er een metershoge gouden Ankh, geplaatst in de top van de piramide van Cheops in Gizeh. De Ankh werd gebruikt om energie te zenden en te ontvangen uit de kosmos. Een heel grote antenne dus. De energie, de trilling van de Ankh is nog steeds voelbaar in de piramide van Cheops, met name in de Koningskamer naast de sarcofaag.

 

De Ankh in kleinere vorm, handzaam voor een therapeut, helpt bij het losmaken en verwijderen van pijn en blokkades. En tevens helpt de Ankh bij het versterkt inbrengen van helende energie. De Ankh heeft en diepe werking, die nog lang na de behandeling kan doorwerken.

Behandeling met een Ankh

Vandaag hanteren we onze eigen Ankh voor een behandeling van de nieren, bij een collega therapeut. Een zeer sterk werkende behandeling, die ons weer doet beseffen wat een prachtig kosmisch instrument de Ankh is.

Voorzien van deze krachtige kosmische energie en gesterkt door de fijne onderlinge verbindingen sluiten we de dag af.

Wil je ook ervaren wat een Ankh voor jou kan doen, kijk dan op mijn website onder Behandelingen.

 

Reacties zijn gesloten.