De behandeling

Kennismaking en intake

Een eerste gesprek is bedoeld voor kennismaken en intake. We kijken dan naar je klacht, je vraagstelling en je doelen van een behandeltraject. Na dat gesprek vindt er ook een behandeling plaats, waardoor je direct kunt voelen wat een energetische behandeling voor je doet.
Een eerste gesprek met behandeling duurt ruim 1 1/2 uur en kost € 80.

De behandeling helpt bij stressklachten, burn-out, hoofdpijn en migraine, angst, depressie, nervositeit, vermoeidheid, buikpijn, slapeloosheid. Mocht je twijfelen of jouw klacht staat hier niet bij, neem dan gerust contact met me op.

Wat houdt een behandeling in?

Een behandeling is erop gericht om je energie te geven, en de energie die je hebt in balans te brengen.
Energie kan je krijgen door een massage, waarbij de aanraking een belangrijk onderdeel is. Door de aanraking worden de blokkades in je meridianen (energiekanalen) weggehaald en zal je energie weer goed stromen. Met de massage behandel ik ook pijnplekken en zal de pijn verminderen of verdwijnen.

Er komt een balans in je energiestroom, waardoor je je ook psychisch weer in balans voelt. Je kunt “de hele wereld weer aan”. Dat zal niet in één behandeling gebeuren, er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om weer volledig in balans te zijn. Want het energetisch systeem van het lichaam heeft tijd nodig om de draad op te pakken en zelf weer te gaan functioneren zoals het hoort te functioneren. Het bewustzijn zal gaan veranderen en ook dat kost doorgaans tijd.

Per behandeling zul je een verbetering voelen en zal je energie weer beter stromen.

Behandelvormen

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van de Ankh voor o.a. pijnbestrijding. De Ankh is een instrument dat al heel lang bestaat en in Egypte werd gebruikt voor heling. De Ankh wordt ook wel de levensstaf genoemd.

Ook de kosmische schijf is een instrument voor behandeling van karmische aspecten in je leven.

Een energetische massage waarbij aandacht is voor de meridianen en de chakra’s behoort ook tot de mogelijkheden van een behandeling.

Ook de behandeling met stemvorken is gericht op de chakra’s.

Welke vorm wordt gekozen hangt af van de klacht. Per behandeling kijk ik welke vorm dan van toepassing is.

Gesprek

Voorafgaand aan de behandeling en na afloop van de behandeling volgt een coachend gesprek, waarin ik uitleg en tips geef voor de komende periode. Na een aantal behandelingen bespreken we jouw doelstelling en gezamenlijk spreken we later de afronding van het behandeltraject af.

Het is altijd mogelijk om later, na de afronding, voor de versterking van je energie een of twee behandelingen af te spreken. In de praktijk blijkt dat door het lichaam de energie overdracht wordt herkend en dat het gewenste energieniveau dan wordt bereikt.

Tarief

Het tarief van een behandeling is € 80 voor 1 1/2 uur.

Voor de behandeling krijg je van mij een factuur, die je contant of per bank binnen 14 dagen betaalt.

Sommige werkgevers vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling wanneer dit bevorderlijk is voor het functioneren of herstel van ziekte. Vraag hiernaar bij je werkgever.

De meeste behandelingen duren gemiddeld 1 1/2 uur.

Een behandeltraject duurt meestal 5 tot 10 behandelingen, afhankelijk van jouw doelen en wensen.

Na afronding van een traject bied ik je de mogelijkheid om bij en dip in je energie of een speciaal voorval een of twee behandelingen te krijgen, waardoor je weer met frisse energie verder gaat.

Annuleren van een afspraak

Annuleren en verzetten van een afspraak is kosteloos, mits dit binnen 24 uur vóór de afspraak gebeurt. Gebeurt dit later, dan vraag ik je de behandeling te betalen.