De behandeling

Intake

In een eerste gesprek bespreken we je klachten en eventueel je medicijn-gebruik.
Daarna volgt de eerste behandeling. Deze sessie zal waarschijnlijk wat langer duren dan de gebruikelijke sessies van 1 ½ uur.

Wat houdt een behandeling in?

Een behandeling is erop gericht om je energie te geven, en de energie die je hebt in balans te brengen.
Energie kan je krijgen door een massage, waarbij de aanraking een belangrijk onderdeel is. Door de aanraking worden de blokkades in je meridianen (energiekanalen) weggehaald en zal je energie weer goed stromen. Met de massage behandel ik ook pijnplekken en zal de pijn verminderen of verdwijnen.

Er komt een balans in je energiestroom, waardoor je je ook psychisch weer in balans voelt. Je kunt “de hele wereld weer aan”. Dat zal niet in één behandeling gebeuren, er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om weer volledig in balans te zijn. Want het energetisch systeem van het lichaam heeft tijd nodig om de draad op te pakken en zelf weer te gaan functioneren zoals het hoort te functioneren. Het bewustzijn zal gaan veranderen en ook dat kost doorgaans tijd.

Per behandeling zul je een verbetering voelen en zal je energie weer beter stromen.

Een behandeling kan uit verschillende onderdelen bestaan, die je verschillende zintuigen zullen raken: gevoel, gezicht, gehoor en reuk. Ik kijk wat je op dat moment nodig hebt om weer balans in je energie te krijgen.

Gevoel/aanraking

Kleur

Diverse behandelingen

Kosten en vergoeding

De kosten zijn € 50,- per uur. Een behandeling duurt meestal 1 ½ uur. Voor de behandeling krijg je van mij een factuur, die je contant of per bank binnen 14 dagen betaalt.

Sommige werkgevers vergoeden geheel of gedeeltelijk de behandeling wanneer dit bevorderlijk is voor het functioneren of herstel van ziekte. Vraag hiernaar bij je werkgever.

Annuleren van een afspraak

Annuleren en verzetten van een afspraak is kosteloos, mits dit binnen 24 uur vóór de afspraak gebeurt. Gebeurt dit later, dan vraag ik je de behandeling te betalen.