Ruimte en licht

Ruimte en licht

Velen van jullie lezers voelen onrust en merken ook lichamelijk dat we in een grote verandering zitten. Verschijnselen als duizeligheid, spierpijn, nekpijn, gewrichtspijn komen veel voor bij de mensen. Ook mentaal merken de mensen dat ze uit balans zijn: een onrustig gevoel, gedrag van anderen en van jezelf niet kunnen plaatsen. Het geeft een onzeker gevoel.

De verandering op aarde is al langer gaande. Ik heb hier ook eerder over geschreven. Toch blijft het belangrijk je te realiseren dat we in een groot transformatieproces zitten.

Op een belangrijke dag, 11 november 2018, dus 11-11-11, heeft er een opening plaatsgevonden. Op deze poortdag is als het ware een poort in de ruimte, in de kosmos geopend. Een hoge trilling van licht en liefde is hierbij vrijgekomen. En stroomt nu naar de aarde en haar bewoners.

Deze hoge trilling heeft een frequentie waar de mensen nog niet aan gewend zijn. Het vergt tijd, maar iedereen zal hier aan kunnen wennen. Voor nu zorgt het voor de onrust in je en om je heen. En voor de genoemde lichamelijke verschijnselen, inclusief een veranderd slaappatroon.

Om hier aan te wennen is het belangrijk om de tijd te nemen. Om in rust te zitten of te liggen, om naar mooie, rustgevende muziek te luisteren. En te voelen wat er in jezelf gebeurt. En dit mogelijk ook op te schrijven.

Het belangrijkste is je te beseffen dat met de verhoging van de trilling een veld van licht en liefde wordt uitgerold, of ontvouwen. Wij zullen allen worden opgenomen in dit krachtige gevoel van liefde. De mens zal met veel meer liefde en compassie naar zichzelf en naar anderen kunnen kijken. Ook dat is een proces, kijk hoe dat bij jou verloopt.

Met deze sterkere verbinding naar de mensen en de wereld om je heen zal de liefde het tot een zachtere en liefdevolle wereld maken.

In liefde verbonden,

Thoth.

Reacties zijn gesloten.