Storm

Storm

Storm

Graag richten we ons tot jou, via de schrijfster van dit bericht.

Wij leven met jullie mee, en zien hoe jullie in een storm zijn gekomen. Deze harde wind is zeer belangrijk, omdat deze alle negatieve gedachten, energieën en andere uitingen wegblaast.

In de grote Transformatie van de Aarde is veel zichtbaar gemaakt, aan het licht gekomen. Al deze donkere stukken kunnen nu energetisch verwijderd worden. Verwijderd uit de aura van de Aarde, verwijderd uit de dampkring. Daarvoor is deze storm nodig. Zie het voor je ogen, zie dat alles wordt weggeblazen en opgeschoond.  Geef ook jouw sombere gedachten mee, en laat je zo ook opschonen.

De boodschap van vorige week heet: Als een rots. Deze boodschap is nog steeds van kracht, en zal dat voorlopig ook blijven.

Ga in gedachten naar jouw hart, voel daar jouw kern, jouw kracht, degene die jij werkelijk bent. Al levens lang. Herken deze sterke kracht, en jouw liefde, en weet dat je hiermee alles aankunt. Alle stormen, alle verandering, elke transformatie van jezelf en de wereld om je heen.

Keer steeds weer terug naar jouw kracht en jouw liefde.

De Transformatie zal komende tijd, en zeker komende week heel voelbaar en zichtbaar zijn.

Wees alert en je zult het merken.

Waar gaan we naar toe? Hoe zal het worden?

Vragen die nog geen antwoord hebben.

De Nieuwe Wereld krijgt een nieuwe vorm, die samenhangt met de creaties van de mens. Ook jij creëert mee aan deze Nieuwe Wereld. Richt je aandacht en je gedachten alleen op waar jij van droomt. Hoe zie jij de wereld, hoe voel je je daarbij?

Alle elementen die we eerder beschreven hebben kunnen hierin voorkomen. Verbinding, compassie, samenwerking, liefde, rechtvaardigheid, zuiverheid.

Wij vragen je je gedachten daar nu op te richten. In de wetenschap dat jij bijdraagt aan de creatie van de Nieuwe Wereld.

In liefdevolle verbinding,

Jezus en Maria Magdalena.

Reacties zijn gesloten.