Transformatie

Er heeft zich, onder invloed van de Volle Maan, een grote verandering voltrokken. Een verandering die buiten te merken is in de natuur. Van een harde, ijzig koude wind en lage temperaturen zijn we nu gekomen in een fase met minder wind en hogere temperaturen. Een verschil van 15 graden Celsius. Een enorme overgang naar een toestand van de lente. Deze verandering heeft zich ook in de mens voltrokken, en misschien heb je dit ook gevoeld. Zo boven, zo beneden,  zo buiten, zo binnen.

 

Zoals ik al eerder heb geschreven zitten we in een tijd, een periode van transformatie. Deze is al langer gaande, maar verloopt op een geleidelijke wijze. Onze geest en ons lichaam moeten hier immers in mee kunnen gaan. Je kunt desondanks wel lichamelijke ongemakken voelen, maar weet dat deze tijdelijk zijn.

Je zult je misschien wel afvragen of dit ook voor jou geldt. Maar als je terugkijkt naar een paar maanden geleden, of terugleest in je verslag over de gebeurtenissen van toen, zul je merken dat er een verschil is ontstaan.

Mogelijk heb je in die periode nieuwe inzichten gekregen. Door gesprekken die je voerde, door boeken die je las, door deze brieven van Thoth te lezen, of zomaar invallen en inzichten  die binnen kwamen. Ook je dromen kunnen mooie nieuwe inzichten brengen.

 

Als je deze nieuwe inzichten in je opneemt, ze integreert in jezelf en als je ernaar gaat handelen zul je zien dat er veranderingen plaatsvinden. Misschien ga je met andere ogen, en met meer liefde naar anderen kijken en handelen.

Misschien krijg je meer inzicht in jouw levensdoel, of misschien zie je beter het plaatje van het grote geheel. Waar jij een belangrijk deel van uit maakt.

 

De verandering voltrekt zich niet schoksgewijs, maar vloeiend. Je bent een vloeiend geheel, en stroomt naar het mooiste punt in jezelf. Zo ontstaat er de mooiste versie van jezelf. Zo ontstaat een wezen vanuit jouw mooiste kern. Geniet als je dit ervaart, het is jouw wezenlijke, liefdevolle zelf.
 

In liefdevolle verbinding,

Thoth.

Reacties zijn gesloten.