Verschuivingen

 

Verschuivingen

Geliefd kind van licht. We leven in een tijdperk van veranderingen, van grote veranderingen. Je ziet en voelt dit bij jezelf, bij je naasten en in de wereld om je heen.

Deze veranderingen zijn nodig, voor de aarde en voor de mensheid. Reeds eeuwenlang is er geleefd met een donkerte, een zwaarte om ons heen.

Er is donker in de vorm van agressie, van jaloezie, van geweld, van machtsmisbruik in allerlei vormen. Het wordt bijna als normaal ervaren, maar het is níet normaal. Laat je niet hersenspoelen dat agressie erbij hoort, dat is niet zo. Kom in opstand. Laat je gevoel spreken en weet en ervaar dat dit niet de bedoeling van het leven is.

Er zijn verschuivingen gaande. Ik heb er reeds eerder over geschreven in mijn brieven. De verschuivingen gaan gestaag door, ook al zie je dit niet dagelijks om je heen. Het is als een smeltende gletsjer. Heel langzaam smelt de ijsmassa, maar als je het vergelijkt met een jaar geleden is er veel gebeurd.

Zo ook op dit gebied. De veranderingen zijn niet altijd zichtbaar, of voelbaar. Toch kun je je onrustig voelen. Dit heeft te maken met de verandering, de verhoging van de trilling. De wereld, de mensheid is aan het veranderen en zal zich veranderen in een liefdevollere groep mensen.

Het donker is aan het verliezen, en zal zich in de wanhoop nog laten voelen. Maar weet, voel en ervaar dat dit wanhoopsdaden zijn, van donker wat zijn macht verliest. Kijk ernaar, herken het in al zijn vormen en schudt het van je af. Draai je om en ga verder met jouw “werk” als stralend licht, in puurheid en zuiverheid.

Op elk niveau kun je dit “werk” doen. Jij draagt jouw steentje bij op jouw manier. Of dat is in een grote groep mensen, of in contact met je kind. Of alleen, in stilte, op de achtergrond. Mediterend of biddend voor een vredige en liefdevolle wereld.

Elke steentje is belangrijk, doe daarom je “werk” vanuit dit bewustzijn.

In liefde verbonden,

Thoth.

Reacties zijn gesloten.