Avalon ELA

In 2013 heb ik een opleiding Avalon ELA energie gevolgd bij Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training. Met het behalen van het certificaat ben ik nu bevoegd deze vorm van energie toe te passen. In 2014 heb ik de vervolgopleiding bij het Maylight Instituut gevolgd, wat verdieping geeft op verschillende terreinen.

De magische Avalon ELA energie voerde ooit de boventoon in Egypte, Lemuria en Atalantis (ELA) en later in Engeland, Glastonbury. Deze is echter misbruikt waarop de Bron (God) de energie terugtrok.

LemniscaatNu wordt deze energie ons opnieuw geschonken door de kosmos om een deel van ons karma weg te halen, zodat wij een snellere ontwikkeling doormaken en ziektes kunnen helen. Tenzij de ziel anders wenst.

De informatie over ELA energie wordt door de Raad van Avalon doorgegeven via het medium Marion Berndsen. Een kleine geselecteerde groep heeft deze opleiding gevolgd. Tijdens de lesdagen werd de lesgroep ook begeleid door de Raad. Het is heel bijzonder op deze zuivere manier informatie te krijgen en de behandelingen te leren.

De ELA energie is enorm krachtig, en zorgt voor het weghalen van blokkades op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied. Ook oude blokkades of problemen, zelfs uit vorige levens, kunnen tijdens deze behandeling worden weggehaald. Dit geeft een versnelling in je proces van herstel.

Ik behandel alle chakra’s van je en geef deze mooie energie aan je door via mijn handen. De behandeling zelf wordt als heel zacht en liefdevol ervaren. Tijdens de behandeling kom je in een diepe rust en ervaar je wie je in je kern bent.

Na afloop van de behandeling bespreken we wat jij en ik hebben ervaren. Dit geeft vaak weer een handreiking voor de stappen die je kunt nemen en die je helpen te helen en te herstellen.