Workshop: Vervolg op Hulp van Engelen in je leven

Vervolg op Hulp van Engelen in je leven: Ontmoet je Beschermengel. 

Deze workshop bestaat uit 2 avonden of twee middagen van 14.00 tot 16.00 uur. Volg de website voor info over de nieuwe data.

Wat houdt de workshop in?

In deze workshop wordt een vervolg gegeven op de informatie van de eerste workshop. Het is dus wel nodig om eerst de workshop “Hulp van Engelen in je leven” te hebben gevolgd.

We beginnen met een mooie meditatie waarin je je beschermengel ontmoet. Je kunt ook vragen stellen aan je engel om een mooie band te krijgen. Hiermee krijg je een prachtige ervaring, die je later thuis zelf kunt herhalen. Een verdieping van het contact zal dan zeker ontstaan.

Vervolgens leggen we de ervaringen en beelden vast op papier, met krijt en potlood. Na en korte pauze bespreken en bekijken we de ervaringen.

De tweede avond zal je je met een mooie meditatie afstemmen op het licht en de energie van de engelen. Je kunt hierbij de aanwezigheid van de engelen voelen, en wellicht ook boodschappen van ze ontvangen.

Na afloop leggen we deze ervaringen ook vast in kleuren op papier, of, als je dat prettiger vind, in woorden op papier. Na een korte pauze leer ik je een prachtige helende behandeling met engelen, voor je zelf en voor anderen.

Door de mooie verbinding die je al hebt gevoeld in de eerste workshop zal er nu een verdieping komen in je contact met de engelen, en in het bijzonder met je eigen beschermengel.

Na afloop krijg je in een mapje de meditaties mee, zoals ook in de eerste workshop. Hierdoor kun je de informatie en de meditaties nog eens doorlezen en herhalen.

Wanneer is deze workshop?

Op twee avonden van 20.00 tot ca. 22.00 uur. Tevens is er de mogelijkheid om de workshop te volgen van 14.00 tot 16.00 uur.

Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het me dan even weten. Bij voldoende deelnemers kan de workshop dan doorgaan.

Waar wordt de workshop gegeven?

Op het adres van de praktijk: Bovencamp 75, te Houten.

Wat zijn de kosten?

De workshop kost € 60,-. Te voldoen bij het begin van de 1e bijeenkomst.

Wie is de docente?

Corien de Gaaij, chakratherapeute en chakraspecialist te Houten.

Meer informatie:

Voor meer informatie en opgave: Praktijk voor Chakratherapie “Energie in Balans”
Corien de Gaaij: 06-23 10 80 36 of via email: coriendegaaij@live.nl.