Workshops

De workshops die ik geef zijn er op gericht om informatie te geven, zodat je hiermee aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Ik geef workshops over Engelen, een workshop De Hulp van Engelen in je leven. En een vervolgworkshop Ontmoet je beschermengel. De informatie wordt tijdens de workshop afgewisseld met oefeningen en de workshop beginnen we altijd met een meditatie, om in alle rust te starten. De meditaties en oefeningen worden op papier gezet, en aan het eind van de avond meegegeven. Zo kun je thuis alles nog eens nalezen en de oefeningen herhalen.

Over de chakra’s heb ik een workshop bestaande uit 4 dagdelen, waarin per keer 2 chakra’s worden behandeld. Ook deze workshop bestaat uit veel concrete informatie en oefeningen. We vullen de informatie aan met ervaringen van  de deelnemers, en proberen alles zo concreet mogelijk en “down to earth” te benaderen. Ook bij deze workshop De Reis langs de chakra’s wordt per keer informatie meegegeven om thuis na te lezen. Uiteraard zullen we alles met humor benaderen.