Over Corien

Ik ben Corien de Gaaij,  getrouwd en heb twee zonen.  Naast veel sociale contacten vind ik het ook heerlijk om de rust en stilte op te zoeken, in mezelf en in de natuur. Ik lees graag en vind het fijn me te blijven ontwikkelen, ook door het volgen van cursussen of workshops op mijn vakgebied. Daarnaast is het mooi om anderen te inspireren en te helpen om dichter bij zichzelf te komen. Om mensen te laten zien dat ze een keuze hebben en invloed kunnen uitoefenen op hun situatie.

Achtergrond

Ik heb een financiële opleiding gevolgd, en heb langere tijd gewerkt in het financiële management.
Toen ik door mijn drukke werkzaamheden een burn out kreeg, werd ik geweldig geholpen door een chakratherapeute. De goede resultaten maakten mij nieuwsgierig en ik ben enthousiast zelf de opleiding voor chakratherapie gaan volgen. Bij Malva Opleidingen behaalde ik mijn diploma voor Chakratherapeut. Daarna deed ik de vervolgopleiding, die werd afgerond met een diploma voor Chakraspecialist.
Na deze opleidingen ben ik begonnen met behandelen.

Vervolgens heb ik nog diverse cursussen gevolgd:

  • Aromatherapie, reiki I, stoelmassage, fonoforese (werken met stemvorken)
  • Aura-soma, werken met Engelen, helen met Engelen, MIR methode
  • EFT (emotional freedom technique) en EFT vervolgcursus
  • Medische Basis Kennis.

Later heb ik de opleiding Avalon ELA energie en Avalon ELA Verdieping gevolgd bij Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training, van Marion Berndsen.

De laatste jaren werk ik door de opleidingen steeds meer met kosmische energie. Deze energie is krachtig en helpt je om snel door pijnlijk stukken te komen. En weer in je eigen kracht te staan. Door deze krachtige behandelingen zijn er niet veel afspraken nodig om tot een goed resultaat te komen.