Referenties

Reacties op chakra behandelingen

Bij binnenkomst in de praktijkruimte van Corien de Gaaij viel mij meteen de serene sfeer op. De rust is er voelbaar. Corien neemt de tijd om naar je ervaringen te luisteren en je te vertellen over de liefdevolle engelenenergie die om ons heen is. Via het trekken van een engelenkaart mag je een persoonlijke boodschap van de engelen aan jou lezen.

Tijdens de behandeling reinigt en herstelt Corien je aura en chakra’s. Alles wordt in balans gebracht waardoor het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Na 8 behandelingen zijn mijn lichamelijke klachten merkbaar verminderd, ik heb veel meer energie en ik vind het nu gemakkelijker om gezonde keuzes te maken en mij daaraan te houden, dan voordat ik de behandelingen ontving.

Ik ben Corien dankbaar dat zij ervoor heeft gekozen om deze behandelingen aan te bieden.

C.E.

Hallo Corien,

Na een behandeling bij jou in je praktijk Energie in Balans voelde ik me duidelijk meer in balans, sterker en meer in mijn kracht dan toen ik binnenkwam. De dagen en weken daarna voelde ik een soort innerlijke rust en daardoor vind ik het makkelijker om met de onrust en de druk van het leven om te gaan en mezelf centraal te stellen in mijn eigen leven.

Nu, een aantal jaren later merk ik nog steeds de invloed die de behandelingen op mij hebben gehad. Ik ben als persoon sterker, krachtiger en redeneer vanuit mezelf en mijn gevoel. De praktische oefeningen die tijdens de behandelingen aan bod zijn gekomen, gebruik ik nog dagelijks. Echt een aanrader dus!!

G.K.

Hallo Corien,

Ik kijk met plezier terug op de behandelingen die je me hebt gegeven en haal daaruit nog steeds nieuwe energie!

M.J.M.

Beste Corien,

Het gaat met mijn energie erg goed!! Heerlijk, zo heb ik me lang niet gevoeld. Ik teer er nog even op.

H.v.D.

Hallo Corien,

…..
Ik neem weer contact met je op. Rest mij nog je een fijne vakantieperiode toe te wensen en je te bedanken wat je voor me betekend hebt.

Groeten, R.T.

Reacties op de workshop “Reis langs de chakra’s”:

Hallo Corien,

Ik wou alleen nog even zeggen dat ik het 4 fijne avonden vond en het heel interessant was om verbanden ineens duidelijker te gaan zien. Ook de meegegeven informatie is waardevol en heel fijn om af en toe vast te nemen en opnieuw te lezen. Als je in de toekomst nog wat van je kennis en interesses gaat delen, mail je me dan even?

Liefs, K.

Hallo Corien,

Bedankt voor je informatie over de rozenkwarts. Ik draag hem in mijn broekzak.

….. Ik let nu meer op mijn dromen en dat is interessant.

Groet, H.

Hallo Corien,

De avonden heb ik als leerzaam en ontspannen ervaren. Het volgen van de cursus in zo’n kleine groep was erg prettig. De kennis en theorie die je ons vertelde in combinatie met onze vragen en opmerkingen maakt de cursus interessant en afwisselend.

Van de meditaties die we gedaan hebben heeft vooral de laatste, waarbij we alle chakra’s zijn afgegaan, indruk op me gemaakt.

Dat we aan het eind van de cursus een mooi naslagwerkje hebben is erg prettig.

Kortom, niets dan lof!

Met vriendelijke groet,

Sandra.

Reactie op Workshop: De hulp van engelen in je leven.

Ha lieve Corien,

Bedankt voor het leren hoe ik de hulp van engelen kan vragen.

De workshop “De hulp van engelen in je leven” op 12 en 19 maart, heb ik als waardevol ervaren. Tijdens dag 1 hebben wij tips en oefeningen gekregen om aan het werk te gaan. Ik heb dan snel kunnen ervaren dat ze écht werken. Dat de engelen er voor ons zijn. Prachtig.

Tijdens de tweede dag van de workshop voelde ik een mooie liefdevolle sfeer tussen de mensen van de groep. Er was verbondenheid. Ik ben er nog vol van. De oefeningen en tips van deze dag kan ik ook goed gebruiken om met engelen te werken.

Corien, tijdens deze twee dagen heb ik de engelen weer in mijn leven ontdekt. Ik geniet van de aanwezigheid en hulp. Bedankt.

Sorkunde