Maria Magdalena’s boodschap: Licht

Vredesduif

Licht

In de channeling gaf Maria Magdalena mij de volgende boodschap door:

Veel leed is op Aarde zichtbaar, veel angst is voor velen voelbaar.

Het donker wordt duidelijk, komt aan het licht. Het is een zware tijd voor velen en wij leven met jullie mee.

Je voelt je machteloos, weet niet wat te doen. Wij willen je laten zien dat jouw bijdrage, hoe klein je dit ook vindt, van groot belang is voor het grote geheel

Het belangrijkste is dat je je emoties beheerst. Laat je niet omlaag trekken in angst en boosheid. Deze emoties zijn begrijpelijk, maar hebben geen functie voor de verbetering van de situatie. Integendeel, angst en woede versterken het donkere, het zware van de gebieden in strijd.

Alleen Liefde zal overwinnen. Laat Liefde je vullen, laat Liefde je hart vullen. Liefde en empathie met alle betrokkenen. Vanuit een gevuld hart kun je Liefde en Licht sturen naar de donkere gebieden. Liefde en Licht zullen het gebied lichter maken. Vraag ons om hulp om je intenties zuiver te maken en te versterken. Deze versterkte intenties, golven van Licht en Liefde, zullen veel kunnen betekenen voor alle betrokkenen.

Verbind je met anderen, met gelijkgestemden, en stuur jullie Licht- en Liefdevolle intenties dagelijks op een zelfde tijdstip.

Ook in het fysieke deel van je leven kun je hulp geven. Op velerlei plekken is het mogelijk om hulp te bieden aan de vele vluchtelingen. Kies wat bij jou past, en vervul jouw taak met Liefde.

Weet en ervaar dat in de grote Transformatie op Aarde deze strijd een onderdeel is, wat zorgt voor een grote zuivering. Na deze zuivering zal er ruimte en vrijheid ontstaan voor een ander leven. Voor een samenleving gebaseerd op Liefde, empathie, betrokkenheid en samenwerking.

Deze tijd is dichterbij dan je denkt. Heb vertrouwen in een positieve verandering.

Leef vanuit dat vertrouwen, en voel je hierbij getroost.

Wij zijn allen Eén, verbonden in Liefde.

Met deze liefdevolle verbinding groet ik je, vanuit mijn hart,

Maria Magdalena.

 

Wil je ook een andere Boodschap van Liefde lezen, kijk dan hier: Liefdevolle creatie. https://www.coriendegaaij.nl/liefdevolle-creatie/

Voor meer van deze mooie Boodschappen van Liefde: volg mijn berichten op Facebook.https://www.facebook.com/profile.php?id=100002458393205

Trackbacks & pingbacks